Wij bieden verschillende coachingstrajecten aan voor kinderen in de leeftijd vanaf zes jaar t/m jong volwassenen. 

Kinderen die vastlopen op de ontwikkeling van hun executieve functies in het onderwijssysteem en / of kinderen die blokkades in hun sociaal emotionele ontwikkeling ervaren, waardoor het leren op school niet natuurlijk meer verloopt, zijn van harte welkom bij ons.

 

Onze expertise ligt bij kinderen, waarbij er een vermoeden is van bijvoorbeeld ADHD, ADD, autisme, hoogsensitiviteit of moeite hebben met emotieregulatie.

Kinderen hoeven niet gediagnostiseerd te zijn, omdat wij juist in de overbruggingsfase hulp op maat kunnen aanbieden. Indien gewenst zou er na een diagnose een overleg met de behandelaar plaats kunnen vinden om de hulp op elkaar af te stemmen.

 

Tevens hebben we een traject voor scholen op maat voor groepssessies rondom burgerschap en weerbaarheid ( anti-pesten).

 

Om de veiligheid van alle deelnemers en de honden te kunnen garanderen, kunnen wij geen kinderen plaatsen  die onveilig zijn voor zichzelf of hun omgeving (denk bijvoorbeeld aan seksueel overschrijdend gedrag of het bewust pijn willen doen aan zichzelf, anderen of dieren).

 

*Het advies en de begeleiding van Wel-kind-zijn is oplossings- en resultaatgericht, zonder de oplossing of het resultaat te garanderen.